קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 42 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אסקבשה של פורל

אסקבשה של פורל
Escabeche של פורל הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. Escabeche של פורל, Escabeche, ו Escabèche דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בשקית zip-top ליטר. לטף את הטרוטה יבש לזרוק מעיל בשקית עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פורלפורל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ. בזהירות להוסיף את הטרוטה למחבת. מבשלים בכל צד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
באמצעות מלקחיים או מרית דגים, להעביר את הטרוטה לתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ'. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, 1/4 כפית פלפל שחור, טימין, כוסברה, פפריקה, יין לבן, חומץ, וגרידת לימון. להקטין את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר מהחום ושופכים את המרינדה על הטרוטה. מקררים, חשופים, לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פורלפורל
7
מגישים מגניב או בטמפרטורת החדר עם רוטב ובצל. מקררים, מכוסים, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו