אסקרול ומרק שעועית לבנה
Escarole ומרק שעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שעועית קנליני, שמן זית, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: שעועית לבנה ומרק אסקרול, שעועית לבנה ומרק אסקרול, ו מרק שעועית לבנה עם אסקרול.
הוראות
חותכים בסיס מ escarole; לשטוף ולנקז עלים.
חותכים עלים לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
הגדר מחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שמן, בצל, שום, פרושוטו; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מרק ושעועית, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים ב escarole ומבשלים רק עד נבול, על 1 דקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומציעים גבינה כדי להוסיף לפי הטעם.