אסקרול לבבי, שעורה ומרק פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אסקרול לבבי, שעורה, ומרק פרמזן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 476 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שעורה, מניית עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: שעועית לבבית ומרק שעורה, טלה לבבי ומרק שעורה, ו מרק ירקות שעורה לבבי.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים רוזמרין ושום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים escarole ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לבשל, מערבבים לעתים קרובות, עד שהנוזל התאדה והתערובת מתחילה לרחוש, כ -5 דקות יותר.
מוסיפים שעורה ומבשלים, ערבוב, עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
מוסיפים עלי דפנה, קליפת פרמזן, רוטב סויה ורוטב דגים (אם משתמשים) ומביאים לרתיחה. מרתיחים ומבשלים חשופים, מערבבים מדי פעם, עד שעורה מתרככת ומרק ספג טעם מפרמזן ועלי דפנה, כ -25 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מוסיפים פטרוזיליה.
מגישים, מטפטפים בשמן זית ומפזרים פרמזן.