אסקרול, שלוש שעועית, ומרק שום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אסקרול, שלוש שעועית, מרק שום קלוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרווה, שעועית צפונית נהדרת, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Octopus And Ceci Bean Zuppa with Escarole, Nothing, And Chiles, אסקרול ומרק שעועית, ו מרק חזיר, שעועית ואסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 45 דקות; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מערבבים עיסת שום ו 1/4 כוס שעועית צפונית גדולה; מחית עם מזלג עד pastelike. מערבבים מרווה קצוצה; להפריש.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית.
הוסף אסקרול למחבת; לבשל 3 דקות או עד wilts escarole, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שעועית צפונית גדולה שנותרה, מרק, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך שעועית ורודה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד escarole הוא מכרז. מערבבים בתערובת שום; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם גבעולים מרווה,אם תרצה.