אפוי Panzanella Caprese
אפוי Panzanella Caprese עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 815 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי ל-8 לחמים כפריים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. עם כפית נסו פאנזנלה קפרזה, פאנזנלה קפרזה, ו סלט פנזנלה קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 על ידי 12 אינץ ' מסגרת אפייה. תניח בצד.
מסדרים את פרוסות העגבניות בתחתית תבנית האפייה בשכבה אחת.
להניח את פרוסות הגבינה על גבי בשכבה אחת.
מפזרים את השום ואת בזיליקום טפטוף עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את פרוסות הלחם על גבי טפטוף עם שמן זית.
אופים במשך 25 דקות עד המילוי מבעבע והלחם פריך וזהוב.
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.