קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות38
מגזין

אפוי זיטי פרימוורה

אפוי זיטי פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפוי זיטי Primaveran. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך גזר תינוק קלוף מוכן, רוטב ספגטי, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. יש לשטוף במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
העברה למחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מקציפים יחד 1 צנצנת של רוטב ספגטי וגבינת ריקוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מניחים את התרד בקערה של מעבד מזון; להתמזג עד קצוץ דק; להסיר ולהניח בצד. לאחר מכן מניחים את הגזר במעבד המזון ומעבדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הגזר הקצוץ בשמן החם עד שהם מתחילים לרכך, על 2 דקות. מערבבים את קישואים, פטריות פורטבלו, פטריות כפתור, ושום; לבשל ומערבבים עד הקישואים הוא רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום ומערבבים את התרד הקצוץ, עגבניות, ו 2 כפות תיבול איטלקי; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
מוסיפים לזיטי ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
11
מפזרים על 1/2 את השקית של תערובת הגבינה האיטלקית על הפסטה ומערבבים דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
יוצקים את 3 צנצנות הנותרים של רוטב ספגטי; מערבבים עד הפסטה וירקות מצופים באופן שווה. מתבלים עם 2 כפות תיבול איטלקי, מלח ופלפל; מערבבים. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם לחלוטין דרך, 1 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
הסר את נייר הכסף ומפזר את הגבינה הנותרים על הצלחת. להחזיר את המנה לתנור ואופים עד הגבינה נמסה ומתחיל חום, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר תינוק קלוף מוכןגזר תינוק קלוף מוכן170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת עלי תרד תינוקחבילת עלי תרד תינוק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת לחצן פטריות, חתוך לקוביותחבילת לחצן פטריות, חתוך לקוביות794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון24שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה גרוסה תערובת גבינה איטלקיתחבילה גרוסה תערובת גבינה איטלקית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תיבול איטלקיתיבול איטלקי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת כובעי פטריות פורטבלו, חתוכים לקוביותחבילת כובעי פטריות פורטבלו, חתוכים לקוביות425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1קילוגרםרוטב ספגטירוטב ספגטי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות זיטיחבילות זיטי3smallsקישואים, חתוכים לקוביותקישואים, חתוכים לקוביות