אפוי לימון שום עוף עם פלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף לימון שום אפוי עם פלפלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 906 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. אם יש לך שיני שום, רצועות פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה שום פרמזן עם עוף ופלפלים קלויים, אפוי עוף חמוץ מתוק, אננס גזר ופלפלים, ו ברוקולי בקר עם פלפלים אדומים ושום.
הוראות
כדי להכין את הרוטב, לשלב את 4 החומרים הראשונים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מכסה וצינה 1/2 כוס sauce.To הכן את העוף, לשלב הנותרים 1 כוס רוטב, פלפלים, ועוף בקערה גדולה, ולזרוק למעיל. מכסים תערובת עוף, ומקררים במשך 4 שעות או לילה.מחממים תנור ל 40
הסר עוף מהקערה, ולהשליך את הרוטב. לשחרר את העור מן חצאי השד ואת הרגל רבעים על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. הכנס 2 פרוסות לימון תחת עור משוחרר של כל חתיכת עוף.
מניחים את חתיכות העוף, הצדדים עור משוחרר למעלה, על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מורחים את הפלפלים על מחבת ברוילר סביב עוף.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד העוף נעשה.
הסר את העור מהעוף. מסדרים עוף ופלפלים על מגש, וחמים.
מניחים 1/2 כוס רוטב צונן בסיר קטן, ומבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד חם.
יוצקים רוטב חם על עוף אפוי ופלפלים.