אפוי רוטבגה עם קונפי בצל מתובל מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רטבאגה אפוי עם קונפי בצל מתובל מרוקאי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מקלות קינמון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: המבורגר כבש מתובל מרוקאי עם סלק, בצל אדום וסלסה כתומה, קציצות עוף מרוקאיות עם מתכון Confit תאריך, ו קונפי בצל אדום.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. בסיר כבד גדול מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל והמלח, ולאחר מכן להפוך את החום עד בינוני. מערבבים כדי לקבל את הבצל מצופה היטב בשמן. בצל זיעה, מכוסה במשך 10 דקות. ערבוב מעת לעת כדי למנוע דבק. הם צריכים להיות מרוכך היטב שקוף.
מוסיפים את חתיכות עגבניות מיובשות שמש ומערבבים לשלב. מבשלים עוד 1 או 2 דקות לשלב את הטעמים.הפעל את החום לנמוך.
מוסיפים את מקלות הקינמון, זרעי אניס, זנגביל, קליפת תפוז, שום, כמון טחון, מיץ תפוזים, דבש וקיין. מבשלים את התערובת, ערבוב לעתים קרובות במשך כשעה 1. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים מעת לעת כדי לשמור על המחבת מלהתייבש.כאשר סיים טעם לתיבול. ייתכן שיהיה צורך יותר מלח ופלפל לבן או קורטוב של חומץ יין אדום.
הסר את הקונפי מהחום ותן לבוא לטמפרטורת החדר. זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 5 ימים והביא בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה גם כן.לעטוף כל אחת מלפתות בנפרד בנייר כסף.
מניחים אותם על המדף המרכזי של תנור שחומם מראש.
אופים ב 375 מעלות F עבור 1 hr 45 דקות או עד סכין מוכנס בקלות כל הדרך ל rutabagas עם מעט מאוד resistance.To מגישים לפצל כל רוטבגה, בסגנון תפוחי אדמה אפויים; באמצעות מזלג כדי fluff את הבשר של הירקות. תן לכל אחד טפטוף של שמן זית, קמצוץ מלח ופלפל לבן ולמעלה אותם עם כמה קונפי הבצל.
מקשטים עם עירית ומגישים חם.