די ממולא אביב אפונה לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 24 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תיבול לימון-פלפל, בזיליקום, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 10%. מתכונים דומים: סלט פסטה יפה עם אפונה, פרמזן ונקניק, סלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונה, ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט גרידת לימון, ו סלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונה, ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט גרידת לימון.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תנו למילוי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים, בסיר גדול, להביא 6 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים אפונת שלג; מכסים ומרתיחים 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
4
מסננים ומניחים מיד אפונה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מסננים ומייבשים.
6
בעדינות לפצל אפונה פתוח; צינור על 1 כפית מילוי לתוך כל תרמיל.