אפונה דרומית ואורז
אפונה דרומית ואורז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 285 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם רצועות בייקון, גבינת פרמזן, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה טוב. אפונת שדה דרומית , אפונה שחורה עיניים דרומית ואפונה מוקרמת בסגנון דרום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים לנייר סופג; לנקז, לשמור 1 כפית נטיפי.
מוסיפים תרד לטפטופים במחבת; מבשלים 3-4 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה את האפונה, האורז, גבינת הפרמזן, המלח, רוטב הפלפל החריף והבייקון. מבשלים עוד 5 דקות או עד שהם מתחממים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור הדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.