קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

אפונה האביב עם תפוחי אדמה חדשים, עשבי תיבול וגרס

אפונה האביב עם תפוחי אדמה חדשים, עשבי תיבול וגרס
אפונה האביב עם תפוחי אדמה חדשים, עשבי תיבול גרגר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך מלח, מנטה, גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה האביב עם חזיר ועשבי תיבול, פטריות, אפונה ועשבי תיבול לאביב, ו פסטת קישואים האביב עם אפונה, כרישה & נחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את תפוחי האדמה וקורט של מלח. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מזלג מכרז, על 20 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לצלחת ולתת מגניב, ואז חצי או רבע כל תפוחי אדמה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים 1 כפית מלח למי תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את האפונה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד למכרז, על 5 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 5 דקות. שמור 1/2 כוס מי בישול תפוחי אדמה, ולאחר מכן לנקז את האפונה ולהוסיף אותם למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מי הבישול השמורים למחבת ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את המנטה, עירית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים את הירקות לקערה מחוממת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון