אפונה הצמד סוכר עם רוטב מיסו
אפונה הצמד סוכר עם רוטב מיסו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, מיץ תפוזים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם זיגוג מיסו ואפונה הצמד סוכר, הודו וסוכר הצמד אפונה ברוטב חרדל כתום, ו ספגטי ברוטב מסקרפונה אלפרדו ואפונה מתוקה.
הוראות
מניחים את אפונה הצמד או אפונה שלג לתוך קערה בטוחה במיקרוגל עם 1 כף מים. מכסים בחוזקה מיקרוגל במשך 3 דקות. בזהירות להסיר את הכיסוי, לנקז ולהניח בצד.
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר ו לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים, מרק עוף וחומץ ומבשלים 5 דקות, חשוף. הפעל חום נמוך ומערבבים את הדבק מיסו ושמן שומשום. מערבבים עד הדבק מיסו הוא מומס, על 1 דקה.
יוצקים את הרוטב על השלג או הצמד אפונה לזרוק מעיל ומגישים.