אפונה טרייה ועוגת מנטה
מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 144 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, סוכר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות קוקוס טריות, הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ganache: להמס את השוקולד הלבן ל 45 מעלות צלזיוס ל 50 מעלות צלזיוס לקצוץ ולחתוך את המנטה הטרייה.להביא קרם פרש להרתיח בסיר קטן להשרות מנטה קרם פרש במשך 10 דקות.תערובת זן ומילואים מנטה. מנטה עדין מאוד.
מערבבים קרם פרש עם שוקולד לבן.
הוסף את מנטה ו Pippermint ג ' ל.להפוך את התערובת לתוך קערה, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר במשך 6 שעות.עבור האפונה: להביא מים וסוכר לרתיחה בסיר.
מוסיפים אפונה ומבשלים כ 4 דקות.מסננים ולצלול אפונה לאמבט קרח כדי לזעזע אותם. מקררים עד לשימוש.עבור שניהם מקרונים צבע:לנפות סוכר קונדיטור וקמח שקדים דרך טמיס.
יוצקים 110 גרם של חלבונים ביצה על תערובת הסוכר של קונדיטור.
תוסיף את צבע האוכל. מתקפלים לשלב. מביאים מים וסוכר לרתיחה בסיר עד שהוא מגיע 118 מעלות C. בינתיים, לטאטא את 110 גרם הנותרים חלבונים ביצה בקערה נפרדת (או מערבל לעמוד).
יוצקים את סירופ הסוכר ב 118 מעלות צלזיוס לתוך החלבונים ביצה. המשך תערובת ההצלפה עד שהוא מתקרר ל 50 מעלות C. מקפלים תערובת ביצה לבן לתערובת הסוכר של קונדיטור עד incorporated.מילוי שקית מאפה עם הבלילה צינור החוצה 3 1/2 ס "מ עגולים מקרונים מרווחים 2 ס" מ זה מזה על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף. הקש על תחתית גיליונות האפייה בעדינות על משטח עבודה.
בואו macarons לשבת על גיליונות במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר כדי ליצור קרום. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
אופים מקרונים במשך 12 דקות, פתיחת דלת תנור במהירות פעמיים כדי לשחרר קיטור.
הסר macarons ותן cool.To להרכיב: זוג קליפות מקרון ירוק מנטה ופצצות מקרון ירוק פיסטוק יחד. מילוי שקית בצק עם גנאש מנטה צינור בנדיבות על פגזי מקרון ירוק פיסטוק.
מניחים 3 אפונים על גבי גנאש, וכריך עם קליפת מקרון ירוקה מנטה.
מקרונים מוגמרים Place במיכלי אוויר הדוקים ומקררים במשך 24 שעות.
הסר מהמקרר 2 שעות לפני ההגשה.