אפונה יונה חנוקה קוקוס עם דלעת
אפונה יונה חנוקה קוקוס עם דלעת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים, אפונה יונה, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אורז עם אפונה יונה, Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה), ו עוף ויונה אפונה מחבת ארוחת ערב.
הוראות
מניחים את אפונה יונה בסיר קטן. ממלאים את המחבת באמצע הדרך עם מים ולשטוף את האפונה על ידי שפשוף אותם בין קצות האצבעות. המים יהיו מעוננים.
מסננים את המים האלה. חזור על שלוש או ארבע פעמים, עד שהמים נשארים צלולים יחסית; לנקז. עכשיו להוסיף 2 כוסות מים ולהביא אותו לרתיחה, חשוף, מעל חום בינוני גבוה. לרחף ולהשליך כל קצף שנוצר על פני השטח. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האפונה הם מכרז, על 20 דקות.
בעוד אפונה יונה מבשלים, לשפוך 4 כוסות מים לתוך סיר בגודל בינוני. אם אתה משתמש בכדור של תמרינד, להוסיף אותו למים ולאפשר לו לרכך, 15 עד 20 דקות. לאחר מכן, באמצעות האצבעות שלך, לפרק אותו ולשדל את עיסת כדי leach להתמוסס לתוך המים כפי שאתה לעסות את החלקים. לאחר המים הוא חום שוקולד קל וטעם טארט, מסננים אותו דרך מסננת בסדר רשת להפריד את עיסת וכל סיבים; להיפטר עיסת סיבים. שמור את המים החדורים בתמרינד. אם אתה משתמש להדביק תמרינדי, פשוט להקציף אותו לתוך המים כדי להמיס אותו.
מפזרים את sambhar מסאלה ו asafetida על המים תמרינד.
מוסיף את הכרובית, דלעת, מקלות תיפוף, ועלים קארי.
חום לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים את המרקדקל קארי, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם מזלג מכרז, 15 עד 20 דקות.
כאשר אפונה היונה הם מכרז, להגדיר את הסיר בצד.
חום 1 כף שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את קשיו, זרעי כוסברה, צ 'ילי, ומערבבים עד האגוזים והזרעים הופכים חום אדמדם ואת צ' ילי להשחיר, 1 עד 2 דקות. לגרד את המחבת תוכן לתוך צנצנת בלנדר, ולהוסיף כוס מים קוקוס. מחית, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי ליצור להדביק מעט מחוספס.
הוסף את הדבק לתערובת הדלעת.
יוצקים כוס מים לתוך צנצנת בלנדר, מרדדים אותו כדי לשטוף את הצנצנת החוצה, ולהוסיף את זה לתערובת הדלעת.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את זרעי החרדל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהזרעים הפסיקו להתפוצץ( לא כמו פופקורן), כ -30 שניות.
מוסיפים את השמן המתובל לתערובת הדלעת.
להעביר את אפונה יונה מבושל, עם מי הבישול שלהם, לבלנדר פירה, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, עד חלקה. (אם יש לך בלנדר טבילה, אתה יכול לרתוח את אפונה ומים ממש בסיר.)
יוצקים את זה דק, שמנת-צהוב מרק לתוך תערובת דלעת, ולהוסיף את המלח. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום. מבשלים, חשופים, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתערבבים, כ -5 דקות. אז תגיש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;