אפונה מוקפצת וחזיר
אפונה מוקפצת ונקניק נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 117 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם מים, אפונה, בצל בקוביות קטנות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו אפונה מוקפצת וחזיר, אספרגוס מטוגן ואפונה, ו אפונה מוקפצת ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני עד חם, כ 3 דקות.
הוסף 2 כפות של החמאה ומערבולת כדי להמיס מעיל המחבת.
מוסיפים את הבצל או בצלצלים, 1/2 כפית מלח, והפלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרככים, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כמה שומן הופך, על 3 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את האפונה, מים, הנותרים 1/2 כפית מלח, ומערבבים לשלב. לבשל, מכוסה, ערבוב כל כמה דקות, עד האפונה הם רק מבושל דרך, על 6 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את הנותרים 2 כפות חמאה, גרידת לימון, ומיץ לימון, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, או מיץ לימון לפי הצורך.