קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה

אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה
אפונה מפוצלת & אפונה ירוקה מעושן מרק בשר חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוק חזיר, לחם פריך וחמאה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו נקניק מעושן בסגנון כפרי, בשר חזיר ומרק אפונה, מרק אפונה עם בשר חזיר, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הגמון במחבת גדולה מאוד עם 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
GammonGammon
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולנקז את המים זה עוזר להיפטר כמה המלחות. להתאושש עם 2 ליטר מים קרים ולהביא לרתיחה שוב. שים הכל אבל אפונה קפואה לתוך המחבת ולהביא לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים 1-2 שעות, ציפוי את המים כמו וכאשר אתה צריך, לרמה דומה זה התחיל. כמו בישול בשר חזיר ומתרכך, אתה יכול חצי אותו אם אתה רוצה, אז זה כל שקוע מתחת לנוזל. כאשר החזיר הוא רך מספיק כדי למשוך לגזרים, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הרם את החזיר, לקלף ולהשליך את העור. אמנם זה עדיין חם (ללבוש זוג כפפות גומי נקיות), לגרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
הסר מפרץ מן המרק ומערבבים את האפונה הקפואה. מבשלים במשך 1 דקות, ואז להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
5
הוסף התזה של מים אם סמיך מדי, ולחזור למחבת כדי לחמם דרך אם הוא התקרר, או אם אתה עושה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כאשר אתה מוכן לשרת, לערבב את המרק החם עם רוב בשר חזיר לחמם בעדינות אם עשה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מגישים בקערות עם הבשר הנותר המפוזר על גבי, ולאכול עם לחם וחמאה פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות