אפונה מתובלת & לחמניות תפוחי אדמה
אפונה מתובלת & לחמניות תפוחי אדמה לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני משחת קארי, אפונה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחמניות מתובל בטטה עם חמאת דבש בורבון, מרק אפונה מתובל, ו מרק אפונה מתובל.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מחממים חצי מהשמן במחבת לא דביקה. עצה בבצל ומבשלים עד רך וזהוב, על 8-10 דקות.
בינתיים, מרתיחים את קוביות תפוחי האדמה במשך 5 דקות, עד רק רך, ואז לנקז. טיפ לתוך הבצלים המרוככים ומטגנים במשך 2 דקות יותר. מערבבים את הדבק קארי ומבשלים 2 דקות. פופ באפונה, בתוספת 1 כף מים. מבשלים 1 דקות, לתת לכל דבר תערובת טובה ועונה. עצה לתוך קערה כדי לאפשר להתקרר מעט.
מברשת חצי פילו חצי גיליונות עם חלק מהשמן שנותר, ואז להניח את הסדינים הנותרים על גבי כך שיש לך 4 x שכבות כפולות. כפית של תערובת תפוחי אדמה לאורך קצה אחד של כל אחד, משאיר קצת מקום בכל קצה. מקפלים בקצוות ואז להפשיל לאטום.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה, מברשת עם השמן הנותר ואופים במשך 20 דקות, או עד פריך.
מגישים חם עם מנה של צ ' אטני מנגו וסלט עגבניות ובצל, אם תרצו.