אפונה פסטו קרוסטיני
אפונה פסטו קרוסטיני יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 374 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם אפונה, מלח כשר, לחם ג'בטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו פסטו קרוסטיני, פסטו קרוסטיני, ו אפונה פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לפסטו האפונה: דופקים יחד את האפונה, השום, הפרמזן, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל במעבד מזון. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה, בערך 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
לקרוסטיני: מחממים מחבת כיריים או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מברישים את שני צידי הלחם הפרוס בשמן זית וצולים עד להזהבה, בערך 1 עד 2 דקות.
מעבירים את הלחם למשטח נקי ומורחים 1 עד 2 כפות מהפסטו המוכן על כל פרוסה.
למעלה עם חצאי עגבניות ומגישים.
* הערת קוק: אם אין לכם לחם בן יום בהישג יד, תוכלו לייבש לחם טרי על ידי הכנסת הפרוסות לתנור שחומם מראש ל -300 מעלות צלזיוס עד שהוא פריך מעט, כ -5 דקות.