אפונה קארי קריבי (עדשים)
אפונה קארי קריבי (עדשים) דורש סביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 352 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו במרכז אמריקה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם זנגביל, מלח ופלפל טחון, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו אורז ואפונה קריבית, אורז ואפונה קריביים, ו אורז ואפונה קריביים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן קנולה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל, גזר, מלח, פלפל שחור וסוכר עד הבצל הוא צבע חום עמוק, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף שום, פלפל צ ' ילה, זנגביל, אבקת קארי. מערבבים כל הזמן לשלב, על 5 דקות.
להגדיל את החום לחום בינוני ומערבבים 1 יכול מרק ירקות לתוך תערובת הבצל. לגרד כל ירקות או אבקת קארי תקוע בתחתית הסיר עם כף עץ.
להוסיף עדשים הנותרים 1 יכול של מרק ירקות; לבשל עד העדשים הם מכרז, על 30 דקות. מערבבים כוסברה לתוך עדשים לפני ההגשה.