אפונה קפיץ כבוש
אפונה קפיץ כבוש יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 412 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. נסו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, בצלים כבושים, ו בצלים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים אפונה ומבשלים, ערבוב וזורק לעתים קרובות עד רך קלות וטעם גלם נעלם, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח וסוכר וזורקים למעיל.
הסר מחבת מחום ולהוסיף חומץ. זה צריך קיטור ו sputter (לא לנשום את האדים).
מוסיפים מנטה ושום וזורקים לשלב.
משפך אפונה ונוזל לתוך מיכל עמיד בחום. אפשר להתקרר על השיש במשך 30 דקות. מכסה מיכל ולהעביר למקרר. אפשר לנוח לפחות 12 שעות. אפונה ישמור עד שבוע במקרר.