קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

אפונה שחורה עם בצל קרמל וחזיר כפרי

אפונה שחורה עם בצל קרמל וחזיר כפרי
שחור עיניים אפונה עם בצל מקורמל בשר חזיר כפרי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 283 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם טימין, עלה דפנה, חזיר כפרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. מתכונים דומים: אפונה שחורה עם בשר חזיר כפרי, 5 המבורגרים בייקון מרכיב עם צ'דר ובצל אדום עם פרמזן פופקורן אפונה שחור עיניים, ו סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר 2 ליטר; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות; ניקוז. להשליך עלה דפנה. להחזיר אפונה למחבת; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום; להוסיף בשר חזיר, ומבשלים 10 דקות נוספות או עד חזיר הוא פריך ובצל משחימים היטב. מערבבים בחומץ, טימין קצוץ, ופלפל; מביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשחרר כל חתיכות קרמל מתחתית המחבת, 5 דקות או עד התערובת היא סירופ דק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לשפוך על אפונה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מקשטים, אם תרצה.