מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 328 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך בצל, ג'ינג'ר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו Buttery Pigeon Pea Dal (Mitti Handi Dal), veg handi, סגנון מסעדה veg diwani handi, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לכסות את אפונה יונה עם מים ולתת להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים היטב את אפונה יונה.
מרכיבים שתצטרך
3
החזר את האפונה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את jalapeo חצוי, 1/2 כפית כורכום, 4 כוסות מים קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד האפונה הם רק רך, אבל לא מתפרק, על 15 דקות. בטל את חצאי jalapeo.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בסיר בינוני אחר, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל, שום, ג ' ינג ' ר jalapeo טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הבצל משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית כורכום יחד עם עגבניות וקיין ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הנוזל התאדה והעגבניות מתרככות, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את האפונה ואת נוזל הבישול שלהם לתערובת העגבניות ומבשלים עד שהדאל מתעבה מעט, כ-5 דקות. מתבלים במלח. מערבבים את החמאה והכוסברה ומגישים עם אורז ונאן חם.