מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך חמאה, כוסברה, חלפניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Buttery Pigeon Pea Dal (Mitti Handi Dal), veg handi, סגנון מסעדה veg diwani handi, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לכסות את אפונה יונה עם מים ולתת להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים היטב את אפונה יונה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונה
3
החזר את האפונה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את חלפניו חצוי, 1/2 כפית כורכום, 4 כוסות מים קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד האפונה הם רק רך, אבל לא מתפרק, על 15 דקות. בטל את חצאי חלפניו.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בינתיים, בסיר בינוני אחר, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
7
מוסיפים את הבצל, שום, ג ' ינג ' ר jalapeo טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הבצל משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית כורכום יחד עם עגבניות וקיין ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הנוזל התאדה והעגבניות מתרככות, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9
מוסיפים את האפונה ואת נוזל הבישול שלהם לתערובת העגבניות ומבשלים עד שהדאל מתעבה מעט, כ-5 דקות. מתבלים במלח. מערבבים את החמאה והכוסברה ומגישים עם אורז ונאן חם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
נאן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)