אפייה עם דורי: גורמה
אפייה עם דורי: Gourmandise עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 482 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי את האננס, גרידת ליים, הסוכר של קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את האננס לחתוך 6 פרוסות לרוחב, הליבה וכל (לשמור את שאר האננס, אתה תשתמש בו); באופן אידיאלי, הפרוסות צריך להיות פחות מ 1/8 אינץ ' עבה. (אם יש לך פורס בשר, תגלה שזה מושלם לקבלת פרוסה דקה מאוד של פירות.)
חותכים את הליבה מכל פרוסה (זה נעשה בקלות עם עוגייה קטנה או חותך ביסקוויט) ומניחים את הפרוסות על עובי משולש של מגבות נייר. מכסים בשלוש שכבות של מגבות נייר ומאפשרים לאננס לנקז במשך שעה או שעתיים.
מחממים התנור ל 93°. אבק גיליון אפייה nonstick עם ציפוי אור של סוכר קונדיטור; יש עוד תבנית אפייה בהישג יד.
מניחים את סיבובי האננס על גיליון האפייה מאובקים עם הסוכר של הקונדיטור, מכסים עם תבנית האפייה האחרת (זה ישמש כמשקל) ואופים במשך כשעה, עם דלת התנור מוחזקת מעט פתוחה עם כף עץ, עד האננס מיובש. מגניב על מתלה ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום. (האננס יכול להיעשות כמה ימים קדימה ונשמר בדיל בטמפרטורת החדר, בטוח מפני לחות. אותה טכניקה עובדת עבור תפוזים, לימונים, תפוחים ואגסים.)
עבור טפיוקה: להביא את החלב, סוכר וגרידת תפוזים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד תחתית. ערבוב כל הזמן, להוסיף את הטפיוקה בזרם איטי, יציב. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר שלה לבשל את התערובת, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 עד 25 דקות, או עד טפיוקה הוא רך ורוב הנוזל נספג
מוסיפים את השמנת המבושלת וחלב קוקוס, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. הפוך את הטפיוקה לקערה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד אל פני השטח שלה, וקריר לטמפרטורת החדר. כאשר הוא מגניב, לעטוף את טפיוקה אטום ומקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות. (טפיוקה יכול להיות בקירור עד יומיים.)
עבור אננס טרי: רבע אננס מלמעלה למטה לחתוך את הליבה.
חותכים כל רבעון לאורכו לתוך חניתות דקות, ולאחר מכן לחתוך חתיכות ארוכות אלה לרוחב לתוך חניתות בגודל ביס. כתם את האננס ללא לחות עודפת עם מגבות נייר ולשים את החלקים בקערה.
מוסיפים את המרמלדה ואת ההתלהבות וזורקים עד לתערובת מעורבב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או כל עוד יום.