קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אפייה עם דורי: גורמה

אפייה עם דורי: גורמה
אפייה עם דורי: Gourmandise עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 482 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי את האננס, גרידת ליים, הסוכר של קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את האננס לחתוך 6 פרוסות לרוחב, הליבה וכל (לשמור את שאר האננס, אתה תשתמש בו); באופן אידיאלי, הפרוסות צריך להיות פחות מ 1/8 אינץ ' עבה. (אם יש לך פורס בשר, תגלה שזה מושלם לקבלת פרוסה דקה מאוד של פירות.)
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
חותכים את הליבה מכל פרוסה (זה נעשה בקלות עם עוגייה קטנה או חותך ביסקוויט) ומניחים את הפרוסות על עובי משולש של מגבות נייר. מכסים בשלוש שכבות של מגבות נייר ומאפשרים לאננס לנקז במשך שעה או שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים התנור ל 93°. אבק גיליון אפייה nonstick עם ציפוי אור של סוכר קונדיטור; יש עוד תבנית אפייה בהישג יד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את סיבובי האננס על גיליון האפייה מאובקים עם הסוכר של הקונדיטור, מכסים עם תבנית האפייה האחרת (זה ישמש כמשקל) ואופים במשך כשעה, עם דלת התנור מוחזקת מעט פתוחה עם כף עץ, עד האננס מיובש. מגניב על מתלה ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום. (האננס יכול להיעשות כמה ימים קדימה ונשמר בדיל בטמפרטורת החדר, בטוח מפני לחות. אותה טכניקה עובדת עבור תפוזים, לימונים, תפוחים ואגסים.)
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבור טפיוקה: להביא את החלב, סוכר וגרידת תפוזים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד תחתית. ערבוב כל הזמן, להוסיף את הטפיוקה בזרם איטי, יציב. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר שלה לבשל את התערובת, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 עד 25 דקות, או עד טפיוקה הוא רך ורוב הנוזל נספג
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
טפיוקה.טפיוקה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את השמנת המבושלת וחלב קוקוס, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. הפוך את הטפיוקה לקערה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד אל פני השטח שלה, וקריר לטמפרטורת החדר. כאשר הוא מגניב, לעטוף את טפיוקה אטום ומקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות. (טפיוקה יכול להיות בקירור עד יומיים.)
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טפיוקה.טפיוקה.
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
עבור אננס טרי: רבע אננס מלמעלה למטה לחתוך את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
5
חותכים כל רבעון לאורכו לתוך חניתות דקות, ולאחר מכן לחתוך חתיכות ארוכות אלה לרוחב לתוך חניתות בגודל ביס. כתם את האננס ללא לחות עודפת עם מגבות נייר ולשים את החלקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את המרמלדה ואת ההתלהבות וזורקים עד לתערובת מעורבב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או כל עוד יום.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'