קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אפייה עם דורי: גורמה

אפייה עם דורי: גורמה
אפייה עם דורי: Gourmandise עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 482 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי את האננס, גרידת ליים, הסוכר של קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את האננס לחתוך 6 פרוסות לרוחב, הליבה וכל (לשמור את שאר האננס, אתה תשתמש בו); באופן אידיאלי, הפרוסות צריך להיות פחות מ 1/8 אינץ ' עבה. (אם יש לך פורס בשר, תגלה שזה מושלם לקבלת פרוסה דקה מאוד של פירות.)
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
חותכים את הליבה מכל פרוסה (זה נעשה בקלות עם עוגייה קטנה או חותך ביסקוויט) ומניחים את הפרוסות על עובי משולש של מגבות נייר. מכסים בשלוש שכבות של מגבות נייר ומאפשרים לאננס לנקז במשך שעה או שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מחממים התנור ל 93°. אבק גיליון אפייה nonstick עם ציפוי אור של סוכר קונדיטור; יש עוד תבנית אפייה בהישג יד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את סיבובי האננס על גיליון האפייה מאובקים עם הסוכר של הקונדיטור, מכסים עם תבנית האפייה האחרת (זה ישמש כמשקל) ואופים במשך כשעה, עם דלת התנור מוחזקת מעט פתוחה עם כף עץ, עד האננס מיובש. מגניב על מתלה ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום. (האננס יכול להיעשות כמה ימים קדימה ונשמר בדיל בטמפרטורת החדר, בטוח מפני לחות. אותה טכניקה עובדת עבור תפוזים, לימונים, תפוחים ואגסים.)
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עבור טפיוקה: להביא את החלב, סוכר וגרידת תפוזים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד תחתית. ערבוב כל הזמן, להוסיף את הטפיוקה בזרם איטי, יציב. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר שלה לבשל את התערובת, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 עד 25 דקות, או עד טפיוקה הוא רך ורוב הנוזל נספג
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
טפיוקה.טפיוקה.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את השמנת המבושלת וחלב קוקוס, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. הפוך את הטפיוקה לקערה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד אל פני השטח שלה, וקריר לטמפרטורת החדר. כאשר הוא מגניב, לעטוף את טפיוקה אטום ומקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות. (טפיוקה יכול להיות בקירור עד יומיים.)
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טפיוקה.טפיוקה.
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
עבור אננס טרי: רבע אננס מלמעלה למטה לחתוך את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
5
חותכים כל רבעון לאורכו לתוך חניתות דקות, ולאחר מכן לחתוך חתיכות ארוכות אלה לרוחב לתוך חניתות בגודל ביס. כתם את האננס ללא לחות עודפת עם מגבות נייר ולשים את החלקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את המרמלדה ואת ההתלהבות וזורקים עד לתערובת מעורבב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או כל עוד יום.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'