אפייה עם דורי: Gourmandise עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 482 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי את האננס, גרידת ליים, הסוכר של קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף את האננס לחתוך 6 פרוסות לרוחב, הליבה וכל (לשמור את שאר האננס, אתה תשתמש בו); באופן אידיאלי, הפרוסות צריך להיות פחות מ 1/8 אינץ ' עבה. (אם יש לך פורס בשר, תגלה שזה מושלם לקבלת פרוסה דקה מאוד של פירות.)
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
חותכים את הליבה מכל פרוסה (זה נעשה בקלות עם עוגייה קטנה או חותך ביסקוויט) ומניחים את הפרוסות על עובי משולש של מגבות נייר. מכסים בשלוש שכבות של מגבות נייר ומאפשרים לאננס לנקז במשך שעה או שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים התנור ל 93°. אבק גיליון אפייה nonstick עם ציפוי אור של סוכר קונדיטור; יש עוד תבנית אפייה בהישג יד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את סיבובי האננס על גיליון האפייה מאובקים עם הסוכר של הקונדיטור, מכסים עם תבנית האפייה האחרת (זה ישמש כמשקל) ואופים במשך כשעה, עם דלת התנור מוחזקת מעט פתוחה עם כף עץ, עד האננס מיובש. מגניב על מתלה ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום. (האננס יכול להיעשות כמה ימים קדימה ונשמר בדיל בטמפרטורת החדר, בטוח מפני לחות. אותה טכניקה עובדת עבור תפוזים, לימונים, תפוחים ואגסים.)
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
מלח דק, לשולי הכוסות
לשימור,
קליפות מלימון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור טפיוקה: להביא את החלב, סוכר וגרידת תפוזים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד תחתית. ערבוב כל הזמן, להוסיף את הטפיוקה בזרם איטי, יציב. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר שלה לבשל את התערובת, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 עד 25 דקות, או עד טפיוקה הוא רך ורוב הנוזל נספג
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
טפיוקה.
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השמנת המבושלת וחלב קוקוס, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. הפוך את הטפיוקה לקערה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד אל פני השטח שלה, וקריר לטמפרטורת החדר. כאשר הוא מגניב, לעטוף את טפיוקה אטום ומקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות. (טפיוקה יכול להיות בקירור עד יומיים.)
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טפיוקה.
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
עבור אננס טרי: רבע אננס מלמעלה למטה לחתוך את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
5
חותכים כל רבעון לאורכו לתוך חניתות דקות, ולאחר מכן לחתוך חתיכות ארוכות אלה לרוחב לתוך חניתות בגודל ביס. כתם את האננס ללא לחות עודפת עם מגבות נייר ולשים את החלקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את המרמלדה ואת ההתלהבות וזורקים עד לתערובת מעורבב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או כל עוד יום.