קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אפייה קלה של זיתי

אפייה קלה של זיתי
ניתן להכין את המתכון Easy Bake Ziti תוך שעה ו-5 דקות בערך . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 419 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 94 מעריצים. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה קרטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפייה קלה של זיתי , אפייה של זיתי , ואפיית קציצות וזיטי .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, גבינת הריקוטה, 1-1/2 כוסות גבינת מוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
כף שליש מרוטב הבשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מעל חצי מתערובת הפסטה. חזור על שכבות. למעלה עם רוטב הבשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות. לגלות; מפזרים את שארית גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.