קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אפייה קלה של זיתי

אפייה קלה של זיתי
ניתן להכין את המתכון Easy Bake Ziti תוך שעה ו-5 דקות בערך . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 419 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 94 מעריצים. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה קרטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפייה קלה של זיתי , אפייה של זיתי , ואפיית קציצות וזיטי .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, גבינת הריקוטה, 1-1/2 כוסות גבינת מוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
כף שליש מרוטב הבשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מעל חצי מתערובת הפסטה. חזור על שכבות. למעלה עם רוטב הבשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות. לגלות; מפזרים את שארית גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.