אפיית ארוחת בוקר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, שמן זית, גבינת gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו אפיית ארוחת בוקר, אפיית ארוחת בוקר, ו אפיית ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני. ברגע חם, להוסיף את הנקניק, בצל ופלפלים. מבשלים, תוך ערבוב, עד הנקניק מבושל דרך ומתפורר והבצל והפלפלים רכים, כ 6 דקות.
מוסיפים את הלחם לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים בתערובת נקניק ופלפל והגבינה, שומר קצת גבינה לחלק העליון.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, עירית וקצת מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת באופן שווה על הלחם ולתת קצת מערבבים כדי לוודא שהוא מופץ באופן שווה.
מפזרים את הגבינה השמורה. מכסים בניילון נצמד ונותנים להשרות במשך 30 דקות.
הסר את התבשיל מהמקרר ותן לבוא לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
אופים עד העליון הוא נפוח וזהב וסכין מוכנס באמצע יוצא נקי, על 1 שעה.
מקשטים עם עירית קצוצה יותר לפני ההגשה.