זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, שמן זית, גבינת gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו אפיית ארוחת בוקר, אפיית ארוחת בוקר, ו אפיית ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חמאה צלחת אפייה 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני. ברגע חם, להוסיף את הנקניק, בצל ופלפלים. מבשלים, תוך ערבוב, עד הנקניק מבושל דרך ומתפורר והבצל והפלפלים רכים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הלחם לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים בתערובת נקניק ופלפל והגבינה, שומר קצת גבינה לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, עירית וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות