אפיית בשר ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו בשר לאפות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלב, בצל, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו תבשיל בשר ברביקיו, רוסטביף על הברביקיו., ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים את הבשר הטחון והבצל יחד במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר משחים לחלוטין; מערבבים את רוטב ברביקיו וגבינת צ ' דר לתוך בשר טחון.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת 9x13 אינץ'.
לטאטא את תערובת האפייה, ביצים וחלב יחד בקערה; לשפוך על תערובת הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב ומבושל לאורך, כ 25 דקות.