אפיית בשר טאקו עם ציפוי ביסקוויט צ'דר
אפיית בשר טאקו עם ציפוי ביסקוויט צ'דר יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא אל-40%-תערובת טאקו עם פחות נתרן, בשר טחון, אל-אן-צ'אנקי סלסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אופים עוף קונפטי עם ציפוי ביסקוויט צ'דר, מחבת פשטידת ירקות עם ציפוי ביסקוויט צ'דר, ו פשטידת עוף עם ציפוי ביסקוויט צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים תערובת טאקו טאקו, סלסה ותירס לתוך בשר בקר.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים לתוך ungreased 8 אינץ 'מחבת מרובעת או 8 אינץ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, גבינה וחלב עד צורות בצק רך.
טיפה בצק על ידי 12 כפות על תערובת בשר.
אופים חשוף 20 עד 25 דקות או עד ציפוי זהוב חום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.