קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

אפיית בשר קלה

אפיית בשר קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לאפות חזיר קל. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חתכים ברוקולי, חלב, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 218°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה למיקרוגל, מערבבים ברוקולי, מרקים, 1 כוס חלב והחזיר. מיקרוגל על 5 דקות גבוהות, ערבוב לאחר 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 1/2 כוסות חלב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים באופן שווה על תערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.