אפיית דגי אספרגוס
אפיית דגי אספרגוס הוא מתכון פסקטארי עם 2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 421 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חלב, פלפל, פתיתי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 56% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: Easy Fish Molee (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , דג הונאן בסגנון ופילי דג גוואקמולה עם כתר פריך .
הוראות
מניחים את האספרגוס בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה; לבשל 1-2 דקות.
מסננים ומניחים ב-1-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. למעלה עם דגים; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מטגנים בצל ב-1 כף חמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. להקציף חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
ממיסים את החמאה הנותרת; מערבבים פנימה קרקרים ופטרוזיליה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהפירורים מזהיבים והדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.