אפיית לחם: דגנים עתיקים
אפיית לחם: דגנים עתיקים עשויים להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, דגנים עתיקים קמח, גלוטן חיטה חיוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: לחם דגנים עתיק, סלט עגבניות פשוט עם פירורי לחם טריים / הדגנים העתיקים של אודי, ו סלט דגנים עתיק.
הוראות
שלב את הקמחים, גלוטן, מים, שמרים, וסוכר בקערה של המעמד שלך מעורב. ללוש עם הוו הבצק עד שיש לך בצק אלסטי.
מוסיפים את המלח ושמן הזית וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם.
טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם שמן זית נוסף, ולהחזיר את הבצק לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלה-כשעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות ומפזרים קמח תירס על תבנית אפייה.
מפזרים קצת קמח על משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש את הבצק בקצרה, ואז לעצב אותו לכדור.
מניחים אותו, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלו-כ -40 דקות.
חותכים את כיכר לחם לפי הצורך, ולאחר מכן אופים עד השחמה יפה, כ -35 דקות.
הסר את כיכר המתלה כדי להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.