אפיית לחם: יוגורט ודבש לחם
אפיית לחם: יוגורט ודבש לחם הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 216 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך קמח לחם, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: לחם גזר זוקיני שוקולד + אפייה עם יוגורט עגול, אפיית לחם: לחמניות דבש מהירות, ו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי.
הוראות
מערבבים את היוגורט והדבש במיכל מיקרוגל או במחבת קטנה וחום בעדינות לחמם אותו לטמפרטורת החדר ולהמיס את הדבש. מערבבים לשלב את הדבש לתוך היוגורט. אם זה נהיה חם מדי, לאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר. שים חצי קמח הלחם לתוך הקערה של מערבל לעמוד שלך ולהוסיף את תערובת יוגורט ואת השמרים. מערבבים לשלב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד 20 דקות.
מוסיפים את שאר הקמח ולשים עם הוו הבצק ולשים עד שהבצק חלק וגמיש.
מוסיפים את המלח והחמאה וממשיכים ללוש עד שהוא משולב לחלוטין. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים אותו בצד עד לגודל מוכפל, כ-90 דקות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה. כאשר הבצק הוכפל, להסיר אותו מהקערה וליצור אותו לצורה המועדפת עליך.
מניחים אותו על תפר גיליון האפייה למטה בצד. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שמכפילים את גודלם, כ-45 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק, לחתוך את כיכר לפי הצורך, ואופים ב 325 מעלות עד כיכר השחמה ואת הטמפרטורה הפנימית של כיכר הוא כ 200 מעלות - כ 40 דקות.
הסר את כיכר מהתנור ולתת לו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.