קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי

אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי
מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים חמים, חמאה, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו אפיית לחם: לחמניות חמאה מהירות, אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, ו אפיית לחם: לחם לבן אירי שלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המים, שמרים, דבש, ו 1 1/2 כוסות קמח בקערה של מערבל לעמוד שלך (או קערת ערבוב, אם אתה תהיה לישה יד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד לנוח במשך 30 דקות (לגרסה הקצרה) או 90 דקות (לגרסה הארוכה). או, באמת, בכל זמן שביניהם. ב 30 דקות, התערובת תהיה מאוד תוססת ותוססת. ב 90 דקות זה יהיה עולה בקערה ויהיה מבעבע קצת באלימות; זה אולי התחיל להתמוטט, אבל זה בסדר, יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה ומחממים את התנור ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את המלח, החמאה והקמח שנשאר, ולשים עם וו הבצק, או ביד, עד שיש לך בצק חלק וגמיש. קמח משטח העבודה שלך בקלילות ולהפוך את הבצק החוצה. ללוש בקצרה, ולאחר מכן ליצור את הבצק לתוך יומן על 12 סנטימטרים. (כן, זה נכון-אין עלייה לאחר הוספת האחרון של הקמח) לאטום את התפר בתחתית ומניח את הבצק, בצד התפר למטה, על המחבת מוכן. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד להכפיל את גודלו, 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר הבצק עלה, לצחצח אותו עם ביצה לשטוף ומפזרים זרעי שומשום. חותכים את הבצק למרכז ואופים עד הזהב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן כיכר להתקרר לחלוטין על מדף לפני חיתוך.