קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

אפיית לחם: לחם שיבולת שועל

אפיית לחם: לחם שיבולת שועל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 170 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם 30 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל יכול להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שיבולת שועל בישול, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את שיבולת השועל, קמח שיבולת שועל, שמרים, ומים. להפריש עד שהוא מקבל תוסס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
מוסיפים את קמח הלחם ולשים עם הוו הבצק עד שהתערובת גמישה. זה יהיה קצת גבשושי מן שיבולת השועל, אז זה לא יהיה חלק לחלוטין, אבל זה צריך להיות נמתח יפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
3
מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחרשמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
4
טופס את הבצק לתוך קערה, לטפטף עם קצת שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל בגודל, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
5
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על החלק התחתון של מחבת כיכר, אם תרצה. (השתמשתי 9x5, אבל גודל קטן יותר יעבוד גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
לקישוט כריךלקישוט כריך
6
קמח את משטח העבודה שלך בקלילות ללוש את הבצק, הטופס אותו לתוך יומן שיתאים למחבת הלחם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מניחים אותו בצד תפר המחבת למטה. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
8
מברישים את כיכר הלחם עם שטיפת הביצים ומפזרים שיבולת שועל. לוכסן לפי הצורך ואופים ב-350 מעלות עד להשחמה יפה, כ-35 דקות. מגניב לגמרי על מתלה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך