אפיית לחם: לחם שיבולת שועל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 170 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם 30 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל יכול להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שיבולת שועל בישול, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את שיבולת השועל, קמח שיבולת שועל, שמרים, ומים. להפריש עד שהוא מקבל תוסס, כ -10 דקות.
מוסיפים את קמח הלחם ולשים עם הוו הבצק עד שהתערובת גמישה. זה יהיה קצת גבשושי מן שיבולת השועל, אז זה לא יהיה חלק לחלוטין, אבל זה צריך להיות נמתח יפה.
מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם.
טופס את הבצק לתוך קערה, לטפטף עם קצת שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל בגודל, כשעה.
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על החלק התחתון של מחבת כיכר, אם תרצה. (השתמשתי 9x5, אבל גודל קטן יותר יעבוד גם כן.)
קמח את משטח העבודה שלך בקלילות ללוש את הבצק, הטופס אותו לתוך יומן שיתאים למחבת הלחם אתה משתמש.
מניחים אותו בצד תפר המחבת למטה. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלה, כ-45 דקות.
מברישים את כיכר הלחם עם שטיפת הביצים ומפזרים שיבולת שועל. לוכסן לפי הצורך ואופים ב-350 מעלות עד להשחמה יפה, כ-35 דקות. מגניב לגמרי על מתלה לפני חיתוך.