קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

אפיית לחם: לחם שיבולת שועל

אפיית לחם: לחם שיבולת שועל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 170 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם 30 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל יכול להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שיבולת שועל בישול, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את שיבולת השועל, קמח שיבולת שועל, שמרים, ומים. להפריש עד שהוא מקבל תוסס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את קמח הלחם ולשים עם הוו הבצק עד שהתערובת גמישה. זה יהיה קצת גבשושי מן שיבולת השועל, אז זה לא יהיה חלק לחלוטין, אבל זה צריך להיות נמתח יפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
3
מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
טופס את הבצק לתוך קערה, לטפטף עם קצת שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל בגודל, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על החלק התחתון של מחבת כיכר, אם תרצה. (השתמשתי 9x5, אבל גודל קטן יותר יעבוד גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
קמח את משטח העבודה שלך בקלילות ללוש את הבצק, הטופס אותו לתוך יומן שיתאים למחבת הלחם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מניחים אותו בצד תפר המחבת למטה. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מברישים את כיכר הלחם עם שטיפת הביצים ומפזרים שיבולת שועל. לוכסן לפי הצורך ואופים ב-350 מעלות עד להשחמה יפה, כ-35 דקות. מגניב לגמרי על מתלה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף