קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

אפיית לחם: לחמניות דבש מהירות

אפיית לחם: לחמניות דבש מהירות
גשו לסופר וקנו מלח, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפיית לחם: לחמניות מתוקות, אפיית לחם: לחמניות בטטה, ו אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חלב לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך אותו לתוך הקערה של מערבל לעמוד שלך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים חמאה ודבש. מערבבים מדי פעם כדי לעודד את החמאה להמיס. כאשר החלב התקרר לפושר, מוסיפים שמרים וכ 1/3 של הקמח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
תן לתערובת לשבת עד שהיא מבעבעת, רק כמה דקות.
4
מוסיף את שאר הקמח ואת המלח ללוש עם וו הלחם עד התערובת חלקה אלסטי. מחממים את התנור ל 350 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה. (השתמשתי במחבת רבע גיליון כי רציתי הלחמניות לגעת במהלך האפייה כך הצדדים יהיו רכים. תשתמש במחבת גדולה יותר ותפזר את הלחמניות אם אתה לא רוצה שהן יגעו.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח העבודה שלך ולחלק אותו ל -15 חתיכות. טופס כל לתוך כדור ומניחים אותם בצד התפר למטה על תבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל, כשעה. כאשר הלחמניות עלו, אופים ב 350 מעלות עד הזהב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
* אם אין לך שמרים פיצה, אתה יכול להשתמש שמרים יבשים מיידיים או פעילים. במקרה זה, תן לבצק לעלות פעם אחת בקערה, ולאחר מכן אגרוף אותו וליצור את הלחמניות ולתת להם לעלות בפעם שנייה לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)