קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

אפיית לחם: לחמניות שקדים

אפיית לחם: לחמניות שקדים
אם 63 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחמניות שקדים יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מילוי שקדים, מלח כשר, שמרים מיידיים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפיית לחם: לחמניות קינמון, אפיית לחם: לחמניות מתוקות בשחור לבן, ו אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים מים, שמרים, סוכר ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף כדי לפזר את הסוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
שים את הקמח והמלח בקערה של מעבד המזון שלך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים את החמאה לתוך כתריסר חתיכות שמנמן, ושחרר את הקערה של מעבד המזון. Pulse מעבד מזון כמה פעמים, כפי שהיית לבצק עוגה. אתה מחפש חתיכות בגודל של חומוס. כמה גושים גדולים הם בסדר, וזה גם בסדר אם חלקם קטנים יותר. זה לא תהליך מדויק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את תערובת הקמח לקערה עם החומרים הרטובים. עם מרית גומי, לקפל את התערובת בעדינות, רק כדי להרטיב את כל הקמח, מנסה לא לשבור או מועך את נתחי החמאה יותר מהנדרש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
למחרת, בנדיבות קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק החוצה. אתה כנראה צריך להשתמש יותר קמח כפי שאתה מגלגל את הבצק, אז לשמור את זה שימושי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
לטפוח את הבצק לתוך מלבן מחוספס, ואז לגלגל אותו בערך 12 x 16 אינץ'. אתה לא צריך להיות מדויק. מידות גסות הן בסדר. החמאה תהיה עבה וגושית בבצק. זה בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מקפלים את הבצק בשלישים, כפי שהיית לקפל מכתב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מגלגלים את הבצק שוב בערך באותו גודל כמו קודם, ומקפלים בשלישים שוב. אתה לא צריך למדוד, רק גלגל העין שאתה מתגלגל לגודל כזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
עובד במהירות, כך שהחמאה לא מתרככת יותר מדי או מתחילה להמיס, לעשות את הגליל ומקפלים פעמיים יותר, ואז לקפל את הבצק לשניים, לעטוף אותו בניילון נצמד, ולזרוק אותו למקרר. זה צריך לנוח שם לפחות שעה, אבל אתה יכול להשאיר אותו עד למחרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מחממים את התנור ל-400 מעלות וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. קח את הבצק מהמקרר, לחתוך אותו לשני חלקים, ולהחזיר חצי למקרר בזמן שאתה עובד על החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לשטח את חתיכת הבצק קצת, ולאחר מכן לחתוך אותו לשמונה חלקים שווים בערך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
מגלגלים את החלק הראשון לכ -3 x 6 אינץ'. קח על כף של ממרח שקדים ולהפיץ אותו על החלק התחתון של הבצק, ולאחר מכן להפיץ אותו על חצי למעלה, משאיר את רובו בסוף.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מגלגלים את הבצק ומניחים אותו, בצד התפר למטה, על מחבת הסדין מוכן. תשאיר הרבה מקום בין הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
כאשר כל שמונה לחמניות סיימו, לכסות את המחבת עם ניילון לעטוף ולהניח בצד במשך 30 דקות. אתה יכול להמשיך לגלגל את שמונה הבא או לשמור את הבצק ליום שלמחרת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
לאחר 30 דקות, לחמניות לא עלו הרבה, אבל הם ירגישו נפוחים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
מברישים את הלחמניות עם שטיפת הביצים ואופים ב 400 מעלות עד שהם משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
תן להם להתקרר (לפחות קצת) לפני אכילה - או להסתכן לשרוף את עצמך על המילוי החם.