אפיית לחם: לחמניות שקדים
אם 63 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחמניות שקדים יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מילוי שקדים, מלח כשר, שמרים מיידיים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפיית לחם: לחמניות קינמון, אפיית לחם: לחמניות מתוקות בשחור לבן, ו אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מים, שמרים, סוכר ושמנת חמוצה.
להקציף כדי לפזר את הסוכר ולהניח בצד.
שים את הקמח והמלח בקערה של מעבד המזון שלך.
חותכים את החמאה לתוך כתריסר חתיכות שמנמן, ושחרר את הקערה של מעבד המזון. Pulse מעבד מזון כמה פעמים, כפי שהיית לבצק עוגה. אתה מחפש חתיכות בגודל של חומוס. כמה גושים גדולים הם בסדר, וזה גם בסדר אם חלקם קטנים יותר. זה לא תהליך מדויק.
מעבירים את תערובת הקמח לקערה עם החומרים הרטובים. עם מרית גומי, לקפל את התערובת בעדינות, רק כדי להרטיב את כל הקמח, מנסה לא לשבור או מועך את נתחי החמאה יותר מהנדרש.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
למחרת, בנדיבות קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק החוצה. אתה כנראה צריך להשתמש יותר קמח כפי שאתה מגלגל את הבצק, אז לשמור את זה שימושי.
לטפוח את הבצק לתוך מלבן מחוספס, ואז לגלגל אותו בערך 12 x 16 אינץ'. אתה לא צריך להיות מדויק. מידות גסות הן בסדר. החמאה תהיה עבה וגושית בבצק. זה בסדר גמור.
מקפלים את הבצק בשלישים, כפי שהיית לקפל מכתב.
מגלגלים את הבצק שוב בערך באותו גודל כמו קודם, ומקפלים בשלישים שוב. אתה לא צריך למדוד, רק גלגל העין שאתה מתגלגל לגודל כזה.
עובד במהירות, כך שהחמאה לא מתרככת יותר מדי או מתחילה להמיס, לעשות את הגליל ומקפלים פעמיים יותר, ואז לקפל את הבצק לשניים, לעטוף אותו בניילון נצמד, ולזרוק אותו למקרר. זה צריך לנוח שם לפחות שעה, אבל אתה יכול להשאיר אותו עד למחרת.
מחממים את התנור ל-400 מעלות וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. קח את הבצק מהמקרר, לחתוך אותו לשני חלקים, ולהחזיר חצי למקרר בזמן שאתה עובד על החצי השני.
לשטח את חתיכת הבצק קצת, ולאחר מכן לחתוך אותו לשמונה חלקים שווים בערך.
מגלגלים את החלק הראשון לכ -3 x 6 אינץ'. קח על כף של ממרח שקדים ולהפיץ אותו על החלק התחתון של הבצק, ולאחר מכן להפיץ אותו על חצי למעלה, משאיר את רובו בסוף.
מגלגלים את הבצק ומניחים אותו, בצד התפר למטה, על מחבת הסדין מוכן. תשאיר הרבה מקום בין הלחמניות.
כאשר כל שמונה לחמניות סיימו, לכסות את המחבת עם ניילון לעטוף ולהניח בצד במשך 30 דקות. אתה יכול להמשיך לגלגל את שמונה הבא או לשמור את הבצק ליום שלמחרת.
לאחר 30 דקות, לחמניות לא עלו הרבה, אבל הם ירגישו נפוחים.
מברישים את הלחמניות עם שטיפת הביצים ואופים ב 400 מעלות עד שהם משחימים יפה.
תן להם להתקרר (לפחות קצת) לפני אכילה - או להסתכן לשרוף את עצמך על המילוי החם.