אפיית לחם: מאפינס אנגלית שאור
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 107 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב דל שומן, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס אנגלית שאור, מאפינס אנגלית מאודה, ו אפיית לחם: אפיפיות שאור (מתכונים דומים).
הוראות
אם המתנע שלכם בקירור, הוציאו אותו מהמקרר יום לפני השימוש בו, האכילו אותו מספיק כדי שתוכלו להוציא 1/2 כוס של סטרטר למחרת, ולהשאיר אותו לא מקורר במשך הלילה. אם המתנע שלך הוא טמפרטורת החדר, אתה לא צריך לחכות. שים 1/2 כוס המתנע, 1/2 כוס מים, ועל 1/3 של הקמח שלך לתוך קערה. מערבבים היטב לשלב, לכסות את הקערה, ולהניח בצד במשך 60 דקות. לאחר תערובת המתנע נח במשך 60 דקות זה צריך להיות פעיל מאוד. אם זה לא, אתה יכול לתת לו לשבת יותר, או להוסיף 1 כפית של שמרים מיידיים בשלב הבא.
בינתיים, בקערה נפרדת, לשלב 1/2 כוס מים חמים מאוד ברז, חלב יבש, חמאה, סוכר ומלח. מערבבים לשלב. המים צריכים להיות חמים מספיק כדי להמיס את החמאה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
שלב את שני התערובות שלך. מוסיף את הקמח הנותר (ושמרים מיידיים אם אתה צריך את זה), ולהכות היטב עם כף עץ. לכסות את הקערה ולהניח בצד במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, זה היה צריך לעלות בקערה ולהיות אור תוסס.
מחממים מחבת על חום בינוני ומניחים 8 טבעות מאפין אנגליות על המחבת (או שאתה יכול לעשות את זה במחבת גדולה, מה שהופך 4 מאפינס בכל פעם). לרסס את הפנים של הטבעות עם תרסיס nonstick. באמצעות מנה גדולה, ובלי לערבב את הבלילה, לחלק אותו בין 8 טבעות. מכסים את הטבעות עם גיליון עוגיות או מכסה סיר גדול ומבשלים 5 דקות.
באמצעות זוג מלקחיים, להפוך את הטבעות מעל לבשל בצד השני. בשלב זה, המאפינס כבר עשוי להיות מתכווץ מן הצדדים של הטבעות, כך ייתכן שיהיה עליך מרית מתחת כדי לעזור לך להעיף. לכסות את הטבעות שוב, ומבשלים עוד 5 דקות. המאפינס צריך להיות חום זהוב משני הצדדים. להעביר את המאפינס כדי מגניב. לפצל אותם עם מזלג, וטוסט לפני ההגשה.