אפיית לחם: שיפון פרמז'ן לילה
אם יש לך זרעי אניס, קמח שיפון, סוכר קנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: אפיית לחם: חמאה משחימה ופרמסיני לחם, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød).
הוראות
שלב את כל החומרים בקערה של מערבל לעמוד שלך ללוש עד שזה בא יחד והוא מתחיל להיות אלסטי.
טפטף קצת שמן זית לתוך שקית zip-top ולהעביר את הבצק לתיק.
הסר את האוויר מהשקית ואטום אותו. מקררים בין לילה - או עד 24 שעות.
הסר את התיק מהמקרר ולפתוח אותו כדי לשחרר את האוויר העודף. לאטום אותו שוב ולעסות את התיק קצת למעוך את הבועות בבצק.
תן לו לנוח על הדלפק במשך 30 דקות.
מפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה וקמח משטח העבודה שלך. להפוך את הבצק, ללוש אותו בקצרה, וליצור אותו לצורה הרצויה שלך.
מניחים אותו על תבנית אפייה מוכנה, צד התפר למטה, ומכסים את הבצק בניילון נצמד. שים את זה בצד כדי לעלות עד הוכפל-כשעה.
כ -30 דקות לפני שהבצק עלה במלואו, מחממים את התנור ל -350 מעלות. כאשר הבצק הוכפל, להסיר את לעטוף פלסטיק, לחתוך את הבצק לפי הצורך, ואופים ב 350 מעלות עד להשחמה יפה, כ 40 דקות.
תן את הבצק לנוח על מתלה עד מגניב לפני חיתוך.