המתכון לאפיית סופלה סקווש חורף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-10 דקות . תמורת 62 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישות 5. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 230 קלוריות . אם יש לכם סוכר חום, דלעת חורף, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תוספת סופלה דלעת חמאה , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .
הוראות
1
הפרידו ביצים.
מרכיבים שתצטרך
נטיפי בקר שמורים או חמאה מומסת
2
נותנים לביצים ולדלעת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. משמנים 1-1/2-Qt. צלחת סופלה ומפזרים קלות קמח; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
נטיפי בקר שמורים או חמאה מומסת
3
בקערה גדולה מערבבים את החלמונים, הדלעת, החמאה, הסוכר החום, המלח, קליפת התפוז, אגוז מוסקט ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ל-5 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים
גרידה כתומה
זנים של פטריות
1-3/4 כוסות פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)
משמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
חוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחון
סכין קילוף
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
4
בקערה גדולה עם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות. בעזרת מרית מערבבים רבע מהחלבונים לתערובת הדלעת עד שלא נשארים פסים לבנים. מקפלים פנימה את יתרת החלבונים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב קר מאוד ומאוד
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
5
מעבירים לכלי מוכן.
6
אופים בחום של 350 מעלות במשך 55-60 דקות או עד שהחלק העליון תופח והמרכז נראה מגובש.