קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

אפיית סופלה סקווש חורף

אפיית סופלה סקווש חורף
המתכון לאפיית סופלה סקווש חורף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-10 דקות . תמורת 62 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישות 5. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 230 קלוריות . אם יש לכם סוכר חום, דלעת חורף, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תוספת סופלה דלעת חמאה , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .

הוראות

1
הפרידו ביצים.
מרכיבים שתצטרך
נטיפי בקר שמורים או חמאה מומסתנטיפי בקר שמורים או חמאה מומסת
2
נותנים לביצים ולדלעת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. משמנים 1-1/2-Qt. צלחת סופלה ומפזרים קלות קמח; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
נטיפי בקר שמורים או חמאה מומסתנטיפי בקר שמורים או חמאה מומסת
3
בקערה גדולה מערבבים את החלמונים, הדלעת, החמאה, הסוכר החום, המלח, קליפת התפוז, אגוז מוסקט ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ל-5 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסיםל-5 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
זנים של פטריותזנים של פטריות
1-3/4 כוסות פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)1-3/4 כוסות פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)
משמשים מיובשים או צימוקים קצוציםמשמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
חוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחוןחוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחון
סכין קילוףסכין קילוף
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
4
בקערה גדולה עם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות. בעזרת מרית מערבבים רבע מהחלבונים לתערובת הדלעת עד שלא נשארים פסים לבנים. מקפלים פנימה את יתרת החלבונים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב קר מאוד ומאוד1 כוס חלב קר מאוד ומאוד
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
5
מעבירים לכלי מוכן.
6
אופים בחום של 350 מעלות במשך 55-60 דקות או עד שהחלק העליון תופח והמרכז נראה מגובש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
7
מגישים מיד.