אפיית סופלה סקווש חורף
המתכון לאפיית סופלה סקווש חורף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-10 דקות . תמורת 62 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישות 5. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 230 קלוריות . אם יש לכם סוכר חום, דלעת חורף, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תוספת סופלה דלעת חמאה , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .
הוראות
נותנים לביצים ולדלעת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. משמנים 1-1/2-Qt. צלחת סופלה ומפזרים קלות קמח; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מערבבים את החלמונים, הדלעת, החמאה, הסוכר החום, המלח, קליפת התפוז, אגוז מוסקט ופלפל.
בקערה גדולה עם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות. בעזרת מרית מערבבים רבע מהחלבונים לתערובת הדלעת עד שלא נשארים פסים לבנים. מקפלים פנימה את יתרת החלבונים עד לאיחוד.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 55-60 דקות או עד שהחלק העליון תופח והמרכז נראה מגובש.