אפיית ספגטי עוף
אפיית ספגטי עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. תמורת 99 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, רוטב ספגטי, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, וזה טוב. נסו אפיית ספגטי עוף, אפיית ספגטי עוף ואפיית ספגטי עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לשטוף ולנקז. לזרוק עם 1/4 כוס שמן; לְהַפְרִישׁ.
בינתיים, בתנור הולנדי מטגנים את הבצל, הפלפלים הירוקים והקישואים בשארית השמן עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את רוטב הספגטי, רוטב העגבניות והזיתים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות. מערבבים פנימה עוף ומרק.
מניחים 2-1/4 כוסות ספגטי כל אחת בשלושה 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה. מעל כל אחד מהם 4 כוסות רוטב ו-1 כוס גבינה.
שכבה עם 2-1/4 כוסות ספגטי ו-2 כוסות רוטב.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.