אפיית ספגטי עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. תמורת 99 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, רוטב ספגטי, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, וזה טוב. נסו אפיית ספגטי עוף, אפיית ספגטי עוף ואפיית ספגטי עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לשטוף ולנקז. לזרוק עם 1/4 כוס שמן; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
בינתיים, בתנור הולנדי מטגנים את הבצל, הפלפלים הירוקים והקישואים בשארית השמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את רוטב הספגטי, רוטב העגבניות והזיתים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות. מערבבים פנימה עוף ומרק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
(להתאים לפי טעם אישי)
4
מניחים 2-1/4 כוסות ספגטי כל אחת בשלושה 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה. מעל כל אחד מהם 4 כוסות רוטב ו-1 כוס גבינה.