אפיית עוף מוקרם
אם יש לכם חלב, חצאי חזה עוף, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: אפיית טאקו מוקרם, אפיית תפוחי אדמה מוקרמים קלה, ו שעועית ירוקה אפיית תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. תרסיס 11x7 אינץ ' תבנית אפייה או תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מורחים ברוקולי בתבנית אפייה. מערבבים תפוחי אדמה, רוטב
מערבבים, רוטב גבינה, מים רותחים ומרגרינה בקערה בינונית. מערבבים בחלב.
מניחים חצאי חזה עוף על תערובת תפוחי אדמה.
מניחים פרוסות גבינה על עוף.
אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים.
תן לעמוד 5 דקות או עד הרוטב הוא עבה כמו הרצוי.