אפיית פיצה הפוכה
המתכון הפוך פיצה לאפות מוכן תוך כ 50 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפרוני, לערבב, תערובת גבינה פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו אפיית פיצה הפוכה, הפוך קרמל לאטה לאפות, ו פיצה הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מערבבים ברוטב פיצה, פפרוני וזיתים; לחמם עד חם. כף לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) זכוכית תבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב וביצים עד מעורבב.
יוצקים באופן שווה על תערובת פפרוני.
אופים חשופים כ 25 דקות או עד הקרום הוא חום בהיר.
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון