אפיית פסטה צמחונית צלויה
אפיית פסטה צמחונית צלויה דורשת כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 472 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה פנה, בצל, חציליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . וזה טוב. נסו נקניקיה & Veggie פסטה לאפות, Veggie פסטה לאפות, ו Veggie העליון פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מורחים את הבצל, קישואים קישואים, קישואים, חצילים ופלפל אדום החוצה על שני סדינים אפייה עם חישוקים; ירקות רסס עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל שחור.
צולים את הירקות בתנור שחומם מראש עד רך ומתחיל חום, 20 עד 25 דקות; מערבבים ומוסיפים ירקות לאחר כ 10 דקות של אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות F (190 מעלות C).
בעוד ירקות נצלים, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות להביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
גריז צלחת תבשיל 2 ליטר. בסיר, מערבבים יחד את רוטב אלפרדו עם מרק עוף, ומביאים לרתיחה.
יוצקים את תערובת הרוטב לתוך קערה גדולה, ומערבבים את הירקות הקלויים, פסטה פנה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, ו 1/4 כוס גבינת מוצרלה עד לשלב ביסודיות. כפית את התערובת לתוך תבשיל תבשיל מוכן; מפזרים למעלה באופן שווה עם פירורי לחם. כסה את הצלחת.
אופים בתנור החם עד שהתערובת מבעבעת, כ -30 דקות.
הסר כיסוי, ומפזר העליון של תבשיל עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן ו 1/4 כוס גבינה מוצרלה; לחזור לתנור, ואופים עד העליון הוא השחמה קלות והגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות יותר.