אפיית פסטה תירס אנד בקר
אפיית פסטה תירס ובקר היא ארוחה צמחונית לקטו אובו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 210 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 75 סנט למנה מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פסטה עם פפיון, גבינת מונטריי ג'ק, עגבניות משומרות ובצל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה טוב. מתכונים דומים: אפיית פסטה תירס מתוק , אפיית בשר צ'יפס תירס ואפיית בקר בלחם תירס .
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הבצל, הפלפל הירוק והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את התירס, העגבניות, הפסטה, החמאה, גבינת השמנת, אבקת הצ'ילי, המלח והפלפל.
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. צלחת אפייה; מפזרים גבינה. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 40 דקות. לגלות; אופים 25-30 דקות יותר או עד שהפסטה רכה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()]()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.