אפיית קנלוני בקר
לאפות קנלוני בקר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1000 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני שום, גבינת פרמזן, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בקר קנלוני לאפות, ביף קנלוני, ו קנלוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
לנקז ולהניח בצד. בינתיים, מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
בתבנית אפייה 11 x 17 אינץ', בקר קראמבל או עגל ולזרוק עם גזר, סלרי, בצל ותרד.
מוסיפים 1 1/4 כפית מלח, 1 1/4 כפית פלפל, 2 כפות שמן זית ויין.
מניחים בתנור מחומם וצלי עד בשר או עגל הוא חום וירקות רכים, כ -30 עד 40 דקות. הערה: היזהר לא לשרוף את הבשר והירקות; זוהי טמפרטורה חמה מאוד. אם הבשר מתחיל לעשן, להוריד את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מערבבים לעתים קרובות בעת אפייה. מגניב במשך 15 דקות.
מניחים תערובת בשר במעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק.
מוסיפים שמנת, עגבניות רומא, גבינה, עשבי תיבול יבשים ובזיליקום. מערבבים וחוזרים לתנור במשך כ 20 דקות.
הסר מהתנור וטמפרטורת התנור התחתונה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בואו תערובת מגניב במשך 15 עד 20 דקות, ואז דברים כל cannelloni עם 2 עד 3 כפות של תערובת.
מניחים בתבנית אפייה נקי 9 x 13 אינץ'.
מניחים עגבניות בסגנון איטלקי עם נוזלים במעבד מזון ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
חום 2 כפות שמן זית על חום בינוני במחבת גדולה.
להוסיף 2 שיני שום קצוץ 1 בצל קצוץ; לטגן עד רך.
מוסיפים עגבניות מעובדות, 1 כפית מלח ו 1 כפית פלפל ו לטגן 5 עד 10 דקות או עד הרוטב הוא כבר לא מימי.
מוסיפים עלי בזיליקום טריים ומבשלים 1 דקה יותר.
יוצקים רוטב עגבניות על קנלוני ואופים במשך 20 דקות או עד שהרוטב מבעבע.