קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

אפיית רביולי תרד

אפיית רביולי תרד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ראשוניים וקטוגניים לרפרטואר שלך, אפיית רביולי תרד עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 506 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-39 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, רביולי נקניק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-45 דקות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית תרד רביולי, אפיית תרד רביולי ואפיית רביולי תרד.

הוראות

1
מניחים 1 כוס רוטב ספגטי בתוך 2-Qt רדוד משומן. צלחת אפייה. מעל חצי מכמות הרביולי, גבינת המוצרלה, התרד וגבינת הפרמזן. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Biltmore Estate ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
בילטמור אסטייט ריזלינג
בילטמור אסטייט ריזלינג
מאוזן להפליא עם ניחוחות משמש מתוקים, טעמי דבש קלים וסיומת פריכה.