קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

אפיית שעורה צלעות חזיר

אפיית שעורה צלעות חזיר
אפיית שעורה של צלעות חזיר דורשת כשעתיים ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 603 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, סלרי, תפוז ורוזמרין וג'ינג'ר טחון. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: All-in-One צלעות חזיר אפיית חזיר , אפיית צלעות חזיר ואפיית צלעות חזיר .

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים את השעורה, הבצל והסלרי ב-3 כפות חמאה עד שהשעורה מזהיבה והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שעורהשעורה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את המרק, מיץ התפוזים, הקליפה והרוזמרין; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 35 דקות או עד שהשעורה מבושלת חלקית.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שעורהשעורה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
מוסיפים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
4
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר משני הצדדים בשארית החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מפזרים מלח ופלפל. מסדרים מעל תערובת שעורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שעורהשעורה
6
שלבו את מרכיבי הזיגוג; מברישים חצי מעל צלעות. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45 דקות. לגלות; מברישים בשארית הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
אופים 15 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מקשטים בתפוז ורוזמרין אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט