אפיית שעורה צלעות חזיר
אפיית שעורה של צלעות חזיר דורשת כשעתיים ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 603 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, סלרי, תפוז ורוזמרין וג'ינג'ר טחון. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: All-in-One צלעות חזיר אפיית חזיר , אפיית צלעות חזיר ואפיית צלעות חזיר .
הוראות
בסיר גדול מטגנים את השעורה, הבצל והסלרי ב-3 כפות חמאה עד שהשעורה מזהיבה והירקות רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את המרק, מיץ התפוזים, הקליפה והרוזמרין; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 35 דקות או עד שהשעורה מבושלת חלקית.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר משני הצדדים בשארית החמאה.
מפזרים מלח ופלפל. מסדרים מעל תערובת שעורה.
שלבו את מרכיבי הזיגוג; מברישים חצי מעל צלעות. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45 דקות. לגלות; מברישים בשארית הזיגוג.
אופים 15 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מקשטים בתפוז ורוזמרין אם רוצים.