אפיית תפוחי אדמה בטטה
אפיית תפוחי אדמה בטטה יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. תמורת 94 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שקדים, צימוקים זהובים, סוכר חום וסוכר חום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . אפיית ארוחת בוקר חום-חשמל בטטה , פירה בטטה, תפוח וקוטיג'ה קוואסדילה , ומרק בטטה, דלעת ותפוחים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים בטטות, תפוחים, צימוקים ושקדים. כף לתוך רדוד 1-1/2-Qt. צלחת אפייה. בקערה קטנה מערבבים חמאה, סוכר חום, שיבולת שועל וקליפת לימון; מפזרים מעל תערובת בטטה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35 דקות או עד שהתפוחים רכים.