אפיית תפוחי אדמה כרוב כבוש עוף
אם יש לך כשעה ו-50 דקות לבלות במטבח, אפיית תפוחי אדמה עוף כבוש עשויה להיות מתכון אדיר ללא גלוטן לנסות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 297 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך כרוב כבוש, עוף, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 49% . מתכונים דומים: עוגת שוקולד-כרוב כבוש , נוקוורסט עם כרוב כבוש ותפוחי אדמה עם כרוב כבוש ושינקין מעושן פריך .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שום וחמאה במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד שהשום מתרכך, כ-2 דקות. לְהַזמִין.
כפית את הכרוב הכבוש בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'; למעלה עם חתיכות העוף. מפזרים תפוחי אדמה מסביב לעוף, ומפזרים את השום המבושל. כף מעט מהכרוב הכבוש על החלק העליון של העוף. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל ורך מאוד, כ-1 1/2 שעה.